Check-ME Lite brezžični elektrokardiograf s SpO2

GIMA
Cena: 257,40 €
Z DDV
Razpoložljivost Dostava v 1/2 dneh
Koda PA35185 Blagovna znamka GIMA EAN 6934440100041

Odkrijte Check-ME Lite brezžični elektrokardiograf s SpO2 avtor GIMA, najsodobnejša naprava, namenjena zdravstvenim delavcem, ki potrebujejo učinkovito in zanesljivo rešitev za spremljanje srčne in krvne oksigenacije. Ta prenosni instrument vključuje napredne tehnologije za zagotavljanje natančnih in hitrih rezultatov, ki so ključni za pravočasno in natančno diagnozo.

Check-ME Lite omogoča popolne meritve brez uporabe kablov, zahvaljujoč brezžični funkcionalnosti, in vključuje opcijski kabel za tradicionalne meritve EKG. V samo 20 sekundah lahko naprava zazna in prepozna nepravilnosti v EKG-ju ter spremlja nasičenost s kisikom (SpO2), pulz in indeks perfuzije z vgrajenim SpO2 senzorjem.

Njegova Barvni zaslon na dotik in Večjezična zvočna navodila naredi Check-ME Lite izjemno enostaven za uporabo, tudi za manj izkušeno osebje. Naprava je opremljena s profesionalnim EKG algoritmom, ki analizira srčni ritem, trajanje QRS, ST segment in nudi podrobno analizo ritma.

Kakovostne EKG valovne oblike je mogoče shranjevati in reproducirati, kar omogoča enostavno primerjavo stanja pacienta skozi čas. Poleg tega priložena profesionalna programska oprema omogoča upravljanje podatkov in podrobna poročila na računalniku, združljivem z Windows, ter prek aplikacije MyBeats Hub.

Z dimenzijami le 88x56x13 mm in težo 64 g je Check-ME Lite idealen za uporabo na poti, saj zdravstveni delavci vedno imajo pri sebi popolno in zanesljivo diagnostično orodje.

Check-ME Lite je na voljo v enem paketu in vsebuje priročnike v več jezikih (GB, IT, ES, DE, FR), da se zagotovi največja razumljivost. Izberite Check-ME Lite brezžični elektrokardiograf s SpO2 avtor GIMA za spremljanje srčne in krvne oksigenacije v imenu natančnosti, prenosljivosti in enostavnosti uporabe.

- Podpira žično in brezžično merjenje za EKG in SpO² (opcijski kabel)
- preveri, zajame in identificira nenormalen EKG v 20 sekundah.
- Strokovni EKG algoritem določa srčni ritem, trajanje QRS, ST segmente in analizo ritma
- nadzor oksigenacije krvi v 20 sekundah z vgrajenim SpO2 senzorjem
- Visokokakovostne EKG valovne oblike, ki jih je mogoče shranjevati in reproducirati
- Profesionalna programska oprema za upravljanje podatkov na računalniku in urejanje poročil (združljiva z Windows), MyBeats Hub App

- Ročni: GB, IT, ES, DE, FR
- Zvočna navodila: GB, PL, DE, IT, FR, ES, HU
- PC programska oprema: GB

- Dimenzije: 88x56x13 mm
- Teža: 64 g

Programska oprema za računalnik: GB
Pašček za vrat
EKG kabel
Polnilni kabel, micro D
EKG elektrode

Check-ME Lite brezžični elektrokardiograf s SpO2

GIMA